30 adet Araba USB şarj aleti Kablosu Tel Tutucu Renault Espace Twingo Clio ZOE Kwid SYMBİOZ ARKANA Silgi EZ-PRO Lodgy Alp A110

₺16.95

Dış Aksesuarlar

sku: w80545

  • Malzeme Türü: Plastik
  • Ürün Ağırlığı: 0.03kg
  • Ürün Uzunluğu: 0inch
  • Yapı: araba sabit klip
  • Araba Üreticisi: Acura, Aston Martin'in, Audi, BENTLEY, BMW, Bugatti'nin, BUİCK'İN, CADİLLAC'IN, Chevrolet, CHRYSLER, Citroen, Atlatmak, Ferrari, SIĞ YER, GMC, Honda, hummer, HYUNDAİ, Infiniti, JAGUAR, JEEP, Kıa, Lamborghini, land rover, lexus, lincoln, Lotus, maserati'nin, maybach'ın, MAZDA, Mercedes-Benz, Cıva, Mini, mıtsubıshı, Nissan, Opel, Pontiac'ın, Porsche, KOÇ, Renault, Rolls-Royce'un, SAAB'IN, SATÜRN, FİLİZ, Shelby'nin, skoda, Akıllı, Subaru, SUZUKİ, TESLA'NIN, TOYOTA, Volkswagen, volvo
  • Ürün Yüksekliği: 0inch
  • Ürün Genişliği: 0inch
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: dacia duster, renault arkana tel, tekerlekler arkana, saab çanta, renault duster'ı inceleyin, led renault zoe, konuşmacılar dacis lodgy, silikon alp, renault twingo'yu destekleyin, parçalar renault clio

Özellikler:

100 % brand new ve yüksek kalite.

Kendinden yapışkanlı taban tasarımı ile bu Tel Bağ Tabanının pürüzsüz yüzeye sabitlenmesi çok kolaydır.

Tel demetlerini sabitlemek için kullanılan naylon kablo bağı ile iyi çalışabilir.

Kabloyu hızlı bir şekilde bağlayın ve çözün ve tekrar tekrar kullanılabilir.

Yapışkan sırt tipi, kullanışlı ve kullanımı kolay, yerden tasarruf edin.

Öğe türü: araba sabit klip

Malzeme: plastik

Renk: siyah

Miktar: 40 adet

Paket içerir: 40 adet araba sabit klip

Not:

1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

2.Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık için giysi, teşekkürler cm tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim