Kış Köpek Giysileri Büyük Köpekler İçin Pet Collie Ceket Alman Çoban Ceket Golden Retriever Yelek Su Geçirmez

₺302.42

Köpek Mont & Ceket

sku: w71153

  • Sezon: Sonbahar / Kış
  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Shandong
  • Marka Adı: PETRAVEL'İN
  • Desen: Katı
  • Malzeme: Polyester
  • Tip: Köpekler

Etiketler: köpek giysileri, köpekler için ceketler, köpek ceketi, fransız bulldog, büyük köpekler için köpek giysileri, Köpek Aksesuarları

HAFİF ve sıcak

Su geçirmez malzemeden yapılmış, rüzgar geçirmez ve kar geçirmez.Köpeğinizin dışarıda oynamaktan zevk almasına izin verin.

kolaylık

Fermuar Kapatma ile inşa edilmiş, takılması ve çıkarılması kolaydır.

Dayanıklı ve SAĞLAM

Tüm dikişler güçlü bir şekilde yapıldı.Arkadaki D halkaları tasmaya takılabilir ve bir koşum işlevi oluşturabilir.

Geniş Boyut Aralığı ve Durumlar

Bu şık kışlık mont, Chihuahua, Beagle, Fino Köpeği, Bulldog, Schnauzer, Labrador, Golden Retriever vb.Gibi küçük, orta, büyük cins köpekler için mükemmeldir.En sevdiğiniz evcil hayvanınızla yürüyüşe, yürüyüşe ve koşuya çıkın!

Çok renkli Seçenek

6 Renk mevcuttur (Kırmızı, Pembe, Sarı, Mavi, Mor, Yeşil)

Boyut Fark Edildi

Mükemmel uyumu sağlamak için lütfen satın almadan önce köpeğinizi doğru boyutlandırma için ölçtüğünüzden emin olun.Bebeğiniz genellikle S beden giyer, tüm S bedenlerinin ona uyacağı anlamına gelmez ölçümlerden herhangi biri iki beden arasındadır, lütfen daha büyük beden seçin.

Nakliye hakkında

1. Sistem varsayılan nakliye yöntemi www.drinkcity.com.tr standart nakliye veya çin Post kayıtlı hava posta veya Epacket, teslim süresi aşağıdaki gibi ülkelerinize/bölgelerinize göre farklıdır.

2. Normalde sipariş, ödeme doğrulamasından sonra iş günü içinde 48 saat içinde işlenir ve gönderilir.

3. Paketinizin ekstra gümrük vergisine neden olması durumunda, paket değerini otomatik olarak 15 doların altında imzaladık, Ekstra isteğiniz varsa lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin.

4. Ayrıca acilen ürünlere ihtiyacınız varsa, çoğu ülkeye sadece 5-7 iş günü süren DHL/Fedex/UPS ile ekspres kargo seçebilirsiniz.

İade ve geri ödeme

1. 7 Gün içinde geri dönmek için bir sebep yok, %100 geri ödeme.Orijinal durumda ve pakette bize iade etmelisiniz.

2. Tüm müşterilerimize %100 Memnuniyet Garantisi sunuyoruz.Öğelerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

3. Dikkat: Paketinizle ilgili herhangi bir sorun varsa, nakliye etiketi, ürün barkodu, ürünlerin belirli sorunları gibi ayrıntılı bilgiler için lütfen resim çekin.

Geri Bildirim Değerlendirmesi

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geri bildirimi aydınlatın, Nakliye hızı nakliye şirketi değil bizim için derecelendirmedir .

2. Öğe hakkında herhangi bir sorunuz varsa alınmadı ve nakliye süresi ve kusurlu kalite, lütfen bizimle iletişime geçin, size memnun bir cevap ve çözüm vereceğiz.

3. Ürünlerimizi geri bildirimde kullanarak resminizi paylaşmaya hoş geldiniz, her ay en çok beğenilen gönderi gönderme ödülünü derecelendireceğiz.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim