100 Adet Siyah Kartları Beyaz Boş el yazısı etiketi Noel sevgililer Günü kendi başına yap kağıdı Not Bilet

₺38.28 ₺26.09

Ofis ve Okul Malzemeleri

sku: w60369

  • Boyut: 53x85mm
  • Marka Adı: Loripos'un
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme Kalınlaştırılmış: 230G

Etiketler: el yazısı etiketi, sahte kart, Kartvizitler, visa kartı, delikli kart, iş için teşekkür kartları

100 Adet Siyah Kartlar Beyaz Boş Kartlar, Mesaj Kartı Beyaz Karton Kelime Kartı Noel Günü sevgililer Günü DIY Hediye Kartı Kraft kağit kutu

100 % brand new ve yüksek kalite

Özellikler:

Çift taraflı Yazılabilir: Kartların her iki tarafı da yazılabilir, bir mesaj bırakabilir veya mini bir resim çizebilir, ifade etmek istediğiniz her şeyi bırakabilirsiniz.

DIY kraft el işi kağıdı Kartları: Boş kartlar fiyat etiketleri, teşekkür kartı, öğrenci kelime kartları, mesaj notları, yer imleri, kek toppers, asılı etiketler ve daha fazlası olarak uygulanabilir.

Toplu Boş Kartlar: Kraft kağıtları, taşıması kolay ve düzenlemek için iyi olan bir kutuda paketlenmiştir, her kutu 90~100 adet tutucudur

Birçok Durum için: Ne hissettiğinizi ifade eden bir mesaj bırakın.İlham kartı herhangi bir fırsat için kullanılabilir.Gibi: yıldönümü, kutlama, anıt, düğün, ofis vb.

Belirleme:

Malzeme: Kağıt

Renk: Siyah, Kahverengi, Mavi,Yeşil, Pembe,Beyaz,Sarı

Tek Boyutu: 53x85mm

Not:

- Lütfen ölçüme bakın.Normal aralıkta küçük ölçüm hatasına izin verilir.

- Monitör, kamera veya diğer faktörler nedeniyle biraz renk farkı olabilir, lütfen fiziksel öğeye bakın.

Paket Dahil

100 x Boş Kartlar

SSS

—- 01 -- 01 Toplu sipariş indirimi?

Evet, biz toptan fiyat sağlayabilir.Daha fazlasına ihtiyacınız varsa veya özelleştirilmiş ürünler istiyorsanız, daha fazla tartışma için bizimle iletişime geçin.Sizin için 18 saat çevrimiçiyiz. (tatil hariç).

—- 02 -- 02 Damla nakliye destekliyor musunuz?

Evet, Lütfen doğru adresle sipariş verin.Farklı adres fiyatı oldukça farklıdır, lütfen teklif için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

—- 03 -- 03 Kaliteye ne dersin?

Kalite bizim temel yetkinliğimizdir.Her müşterinin harika ürünler alabilmesini sağlamak için her ürün göndermeden önce kesinlikle kontrol edilecektir.Toplu satın almadan önce karşılaştırma için bir örnek almanızı öneririz.

—- 04 -- 04 Satış Sonrası Servis?

Ürünümüzü aldıktan sonra, hangi sorunlarınız olursa olsun, lütfen zamanında bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Karşılıklı yarar temelinde sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Mesajınızı yakında gördükten sonra sorununuza cevap vereceğiz.

—- 05 -- 05 Sipariş işleme süresi.

Sipariş işlem süresi yaklaşık 1-5 gün sürer.Özelleştirilmiş sipariş daha uzun zaman alır.

—- 06 -- 06 Lojistik Sorunları mı?

Biz Yöntemleri Birçok türde tarafından dünya çapında gemi.

Üçüncü taraf hizmeti tarafından işlendiği için teslim süresini kontrol edemiyoruz, ancak parsel beklenen süre içinde gelmediyse, lütfen bizimle iletişime geçin, izlemenize ve size memnun bir cevap vermenize yardımcı olacağız.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim