15 Adet Balonlar Takım Gelin Balonlar Lateks Konfeti Bekarlığa Veda Bekarlığa Veda Partisi Dekorasyon Gelin Gelin Duş Malzemeleri Düğün

₺165.88 ₺79.61

Etkinlik ve Parti

sku: w57533

  • Model Numarası: TAKIM GELİN
  • Adet sayısı: 15 adet
  • Malzeme: Lateks
  • Neden: Düğün & Nişan, Vaftiz ve Vaftiz, Aziz Patrick Günü, Büyük Etkinlik, Emeklilik, Cinsiyet Açıklaması, doğum günü partisi, Ev Taşıma, Çocuk Bayramı, April Fool Günü, Okula Dönüş, Çin Yeni Yılı, Dünya Günü, Babalar Günü, Şükran, Parti, Noel, sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, Paskalya, yeni yıl, Mezuniyet, Yıldönümü, Anneler Günü
  • Toptan Satış Türü: NO
  • Sınıflandırma: Ballon
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Set Türü: Evet

Etiketler: balonlar, 25 doğum günü dekorasyonu, malzemeleri, şeftali balonu, folyo kız malzemeleri, krom duş dekoru

1.Ödemenizden sonra,envanter durumu ve zaman farkı nedeniyle, hızlı teslimat için mallarınızı ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz, malları yaklaşık 3 gün içinde sizin için dikkatlice hazırlayacağız.Genel olarak konuşursak, teslimat süresi yaklaşık 5-60 gündür ve uzak veya az gelişmiş ülkelerden gelen gemiler için daha da uzundur.

2.Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

3.Hizmetin transit süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanacaktır.Transit süreleri, özellikle tatillerde değişebilir.

4.Izleme bilgileri sevkıyattan sonra 2-5 gün içinde sağlanacaktır (bazı ücretsiz lojistiklerin izleme bilgisi yoktur).Teslim tarihi sona erdiğinde hala malları almazsanız, sizin için teslim tarihini uzatmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

5.Eğer ödeme sonra 30 gün içinde mal almazsanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyetidir.

1, Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek. 2, www.drinkcity.com.tr plateform'da lojistik bilgileri nasıl takip edebilirim?Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 3, parecl'imi nasıl takip edebilirim?Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Toptan için, biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo sürer sadece 3-7 gün gelmesi.

Toptan ve damla nakliye hem karşılandı.

Arkadaş, 1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, resim ile olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. 2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim