Çocuklar için Mini Futbol Oyunu 6 Mini futbol ile Futbol Savaş Masası İki oyunculu savaş futbol masası Mini futbol Arcade oyunları

₺107.41 ₺55.80

Hobi & Oyuncak

sku: w55012

  • Model Numarası: masa oyunları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 18+, 14+y, 12+y
  • Tema: Spor

Taşınabilir Çocuk Futbol Savaş Masa Mini Ebeveyn-çocuk İnteraktif Oyuncaklar Basınç Tahliye Masa Futbol Beden Eğitimi Oyuncakları

Özellik:

1. Mükemmel ABS Malzemeleri: Portatif masa futbolu oyunumuz, uzun vadede dayanıklılık ve sağlamlık sağlayan yüksek kaliteli plastik malzemeden yapılmıştır use.It kullanmanız için de güvenlidir.

2. Rahatlatıcı İnteraktif Oyunlar: Mini futbol oyunumuz gerçek bir futbol sahasını simüle eder ve 2 kişinin oynaması için tasarlanmıştır together.It her yaş için rahatlamak veya el-göz koordinasyonu ve sosyal beceriler üzerinde çalışmak için harika bir yoldur.

3. Erkekler ve Kızlar için Hediyeler: Mini masa futbolu oyunumuz, aileniz, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız için hediye olarak sipariş vermeniz için mükemmeldir. children.It ebeveyn-çocuk ilişkilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır.

4. Çeşitli Durumlar için uygundur: Masa üstü futbol masa oyunlarımız, oyun odaları, kurumsal salonlar, ev barları, açık hava partileri, arka bahçedeki barbeküler, kamp gezileri ve daha fazlası dahil olmak üzere her yere kolayca götürülebilir.

5. Kurulumu Kolay: İnteraktif masa üstü futbol oyunumuzun kurulumu kolaydır ve sadece birkaç dakika sürer ve göz açıp kapayıncaya kadar eğlenceli bir futbol oyunu oynayabilirsiniz.

Belirleme:

Model Numarası: Futbol Masa Oyunu

Adı: çocuk langırt masası

Malzeme: Plastik

Renk: resim olarak

Ürün boyutu: (Orta) 420x210x90mm/16.5x8.27x3.54in, (Büyük) 570x280x115mm / 22. 4x11x4. 53in

Net ağırlık: (Orta) 340g, (Büyük) 610g

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 takım x Futbol Savaş Masası

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-12-18

Kutu kapatılmadı