Araba İç rulman çektirmesi Dişli Extractor Otomotiv Ayırma Rulman Cihazı 3 Çene 2 Çene Araba Rulo Extractor Tamir Araçları

₺405.83 ₺198.82

Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

sku: w51797

  • Boyuna Maksimum Çekme Mesafesi (mm): 0-35MM
  • Tip: Kuplör Özel Çektirme
  • Maksimum Çekme Çapı (mm): 14-38mm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • çalışma basıncı: Araba Tanı Araçlar
  • Uzunluk (mm): 21
  • İtme Kuvveti (T): <5
  • Pençe Numaraları: 2

Etiketler: çektirme, rulman çektirmesi aracı, çekiciler, araçları için mekanik, hidrolik çektirme

Özellikler:

Malzeme: karbon çelik

Renk: siyah

Boyut: 200x135mm

Filmaşin uzunluğu: 175mm

Çubuk uzunluğu: 125mm

Kol uzunluğu: 86mm

Paket içeriği:

1x 3-Jaw İç rulman çektirmesi Aracı

Küçük bir chevy bloğundan bir pilot yatağı çıkarmak için bu çektirmeyi aldım.Bu bir iğne yatağıydı, çıkardığım bir burç değildi.Bu ucuz 3 kollu çektirme, bir tanesiyle anında çalıştı try.It yatağı çıkarmak bir dakikadan az sürdü.

★ ★ ★ ★ ★ Jay-Bu çektirme çalışıyor!

Doğrulanmış Satın Alma Kasım. 27, 2021

Ana Özellik

3 Çeneli Dişli Çektirme, pilot yatakları, pompa yataklarını, fırçalamaları çıkarır .Üç adet 3 çeneli dişli ve yatak çektirmesinin her biri, parçaları içeriden veya dışarıdan çekmek için tersine çevrilebilir.

İpucu: Bu aleti kullanırken, 3 çenenin ortasına bir tornavida veya pense koyun , daha fazla çaba harcayabilir ve rulmanların mükemmel şekilde çıkarılabilmesi için rafı daha iyi sabitleyebilirsiniz.

Geniş rulman aralığı ve emek tasarrufu

Rulman Çektirmesi, tüm manşon tipi rulmanların çapından 0,6" ila 1-1/2" (16mm-38mm) çıkarılmasında kullanılır.Yapı tasarımı, küçük anahtarı hafifçe döndürmek güçlü bir çekme kuvveti üretebilir.Ve yatağın iç ve dış halkalarını sökmez.

Geniş Uyumluluk

Çektirme Seti, Otomotiv volanı, Motosiklet tekerleği, Bisiklet tekerleği, Pompa yatağı jeneratör yatağı, Makine yatağı vb.İçin idealdir.

yüksek kalite

3 Çene Çıkarıcı korozyona Dayanıklı Siyah Oksit Kaplamadır.Dövme ve ısıl işlem görmüş çelik çeneler.Tahrik vidası, dişli çektirmeye maksimum mukavemet ve uzun ömür sağlayan fosfatlama ile kaplanmıştır.

Uzun süreli Kullanım

3 Çene Tasarımı, Yataklara Zarar Gelmesini Önleyen Eşit Basınç Uygular.Genel kullanımı krom-vanadyum sadece üretim, yüksek sertlik, iyi tokluk, güçlü ve dayanıklı.

Not: Kanca çubuğuna zarar vermemek için lütfen kullanırken dengeyi koruyun.Rulman paslanmışsa, kullanılamaz.

1.Öğe ödeme tamamlandıktan veya temizlendikten sonra 2 iş günü içinde takip numarası ile ilan edilecektir.Ve biz SADECE www.drinkcity.com.tr adresinizi takip edeceğiz.Lütfen verdiğiniz www.drinkcity.com.tr adresinin doğru olduğundan emin olun.(Aynı zamanda EMS,DHL ve FedEx Express'i de destekliyoruz.Büyük miktarlarda mal sipariş etmek ve en iyi ekspres hizmetin tadını çıkarmak istiyorsanız, ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.)

2. Tahmini teslim süresi (hafta sonları ve tatil günleri hariç):

(1) Yaklaşık 8 ila 20 iş günü: Avustralya, Kanada, Japonya, Malezya, güney Kore, Singapur, ingiltere, ABD;

(2) Yaklaşık 9 ila 30 iş günü: Fransa, ispanya, Yunanistan, norveç, isveç, belçika, irlanda, almanya;

(3) Yaklaşık 10 ila 45 iş günü: diğer tüm ülkeler;

(4) Teslim süresi tahmin edilmektedir ve %100 garanti edilemez ;

3. Göndermeden önce tüm posta ücretlerini ödedik.Ayrıca, satıcı ülkenizdeki olası ithalat vergilerinden veya diğer gümrük vergilerinden sorumlu değildir.

4. Herhangi bir satın almadan önce bu sayfada belirtilen hüküm veya koşullardan herhangi birini kabul etmiyorsanız, açıklama için lütfen bizimle iletişime geçin.www.drinkcity.com.tr'ten satın almak karşılıklı olarak bağlayıcı bir sözleşmedir.Teşekkür ederim.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim