Çeşitli Şeffaf Akrilik Vitrin Toz Geçirmez Model Oyuncak Vitrin Bebek kil Figürleri Gösterisi Kutusu Şeffaf Kutu Mağaza Ekran Araçları

₺330.99 ₺205.30

süsler

sku: w4296

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Tema: TV & Film Karakter

Etiketler: baharat kavanozu sızdırmazlığı, bebek kauçuk lin, nokia kutusu, tanımsız pantolon, ds5 sinyal lambası, kukli peluş oyuncak, içi boş broşlar, cam mum jara, tüp üst yay, ücretsiz kargo peruk www.drinkcity.com.tr

●Akrilik material.It koleksiyonunuza şık bir görünüm kazandırmak, hediyelik eşyalarınızı veya bebeklerinizi toz ve kokulardan korumak için mükemmeldir.Akrilik yüzeydeki çift katmanlı koruyucu filmi yırtmak için şeffaf bir plaka kullanın.

●Heykelciğinizin yüksekliğini/uzunluğunu ve derinliğini/genişliğini ölçmeniz yeterlidir, ardından istediğiniz boyutu sipariş edebilirsiniz need.It çok kullanışlı ve pratiktir.Lütfen kullanmadan önce koruyucu filmi çıkarın.

●Bu teşhir kutuları, sanat malzemelerinizi, koleksiyonlarınızı vb. Sergilemek, saklamak istediğiniz her şey içindir on.It değerli öğenizin raftaki düzlükten güzel bir şekilde vurgulanmasına neden olur.Koleksiyonu tozsuz tutun, güneş ışığını ve ultraviyole radyasyonu azaltın ve plastik yaşlanmasını geciktirin.

● Montajı kolaydır.Vitrin yapıştırıcılar olmadan kolayca monte edilebilir ve her iki taraf da nakliye sırasında çizilmelere karşı korumak için sarılır, Sağlam ve dayanıklı, kolayca cleaned.It dengeli ve sağlam, devrilmesi kolay değil.

●Ekran dolaplarımız yüksek kaliteli akrilikten yapılmıştır ve iş ekranları veya ev eşyaları için mükemmel bir tamamlayıcıdır.Figürinler, modeller ve daha fazlası gibi favori koleksiyonlarınızı koruyun ve gösterin. more.It figürinler, mücevherler, koleksiyonlar, cam eşyalar vb.sergilemek için idealdir.

Not: Ürünün her iki tarafında film vardır.Lütfen montajdan önce koruyucu filmi çıkarın.İşaretli boyut iç boyuttur.

Müşteri Yorumları

Dayalı 2 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-08-04

Satıcı kırılgan malları mükemmel bir şekilde paketledi, camı silmek için bir bez koydu ve şaşırtıcı bir şekilde yapıştırıcıyı (genellikle kimya göndermez).

Anonymous

2022-07-27

Anlatılan buydu ama pek hoşuma gitmedi. Fiyat ne olduğuna göre ayarlanır.