Çiçek Kız Elbise Elbisesi Bebek Kız Elbise Doğum Günü Boncuklu Kabarık Küçük Kızlar Pageant Elbise Toddler İlk Communion Abiye

₺2 355.59 ₺1 224.93

Düğünler ve Etkinlikler

sku: w3090

  • Ismarlama: özel çocuk boyutu ve renkleri
  • Siluet: Balo elbisesi, kat uzunluğu
  • Tarz: Klasik
  • Gerçek Görüntüler: Evet
  • Neden: Düğün, Resmi, Parti, Doğum günü, Nedime Noel, Birlik
  • Kol Uzunluğu (cm): Kolsuz
  • Yaka: O-Boyun
  • Öğe Türü: çiçek kız elbise
  • Kol Stili: Düzenli
  • Desen Türü: Diğerleri
  • Marka Adı: ömür boyu pişman değil
  • Elbiseler Uzunluğu: Taban Uzunluğu
  • Renk ve boyut: Özelleştirilebilir
  • Kumaş Türü: Tül
  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Jiangsu
  • Dekorasyon: Aplikler, Boncuk, Düğme, Çapraz Çapraz, Dökümlü, Nakış, Tüyler, Dantel, Cebinler, DALGALANDIRIYOR, Kemer, Dizginler, PÜSKÜL, Katmanlı, Katlamak, Dantel Saten örgü
  • Model Numarası: 107

Etiketler: elbise, abiye, kızlar için noel elbisesi, düğünler için çiçek kız elbiseleri, parti elbisesi, dantel parti elbiseleri

Benim dükkana hoşgeldiniz

Değerli müşterimiz, özel gününüz için alışveriş yapmak üzere Kız bornoz Mağazasını seçtiğiniz için teşekkür ederiz Mağazamın ana prensibi, siparişinizin verildiği andan itibaren güzel elbisenizi elinize alana kadar size neşe ve mutluluk vermektir.Ona uymak için elimizden geleni yapıyoruz.Ve herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa veya herhangi bir nedenle aldığınız ürünü beğenmediyseniz, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorunu çözeceğiz.Müşterilerimizi her zaman mümkün olan her şekilde ağırlıyoruz-sizin için çalışıyoruz.Lütfen boyut grafiğimizi kullanarak doğru boyutu seçtiğinizden ve nakliye koşullarının size uygun olduğundan emin olun.Teşekkürler!

Boyut Grafik

Lütfen çocuğunuzun bedenini beden tablomla eşleşecek şekilde ölçün.Eşleşemezseniz, lütfen benim için boyutu ölçün.Özelleştirmeyi kabul ediyorum.Teşekkürler!

Bu elbise ölçümlerinize göre özel olarak yapılabilir.

Ölçümleriniz boyut grafiğimden çok uzaktaysa, en iyi uyum için son değişikliğin gerekli olabileceğini kabul ettiğiniz sürece elbiseyi ölçümlerinize göre yapmaktan mutluluk duyarız.

Örneğin: Boyut birimi: santimetre veya inç.

1.Göğüs = _ _ _ inç

2.Bel = _ _ _ inç

3.Kalça = _ _ _ inç

4.Omuz bel = _ _ _ inç

5.Ayakkabısız yere bel =__

6.Zemine Shoudler = _ _ _ (omuzdan zemine witotshos)

7.Elbise rengi = _ _ _ (Herhangi bir renk

Sevkiyat

Bir sipariş verdiğinizde.Lütfen bir nakliye yolu seçin ve ardından sipariş için ödeme yapın.Diğer ülkelere normal teslimat yolu DHL, TNT, Fedex, UPS, EMS vb. Içerir.Acilen ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin ve nakliye yolunun ayrıntılarını tartışacağız.Ancak, ürününüzün ne kadar hızlı denetlendiğini etkileyebilecek bireysel ülkelerdeki gümrükleme sürelerindeki farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderilerde teslim süresini garanti edemeyiz.Lütfen nakliye ücretinin herhangi bir ithalat vergisi içermediğini ve alıcıların gümrük vergilerinden sorumlu olduğunu unutmayın.

Dönüşler

Müşterilerimize hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bu nedenle öğeyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.Size yeni bir ürün iade edeceğiz veya değiştireceğiz.

Lütfen iade edilen gönderimin alıcılar tarafından ödendiğini unutmayın.

Ek iade politikası detayları: elbise kullanılmamalı, kirli olmamalı, kokmamalıdır.

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen iyi yorumlar ve 5 yıldız bırakın.Bizim öğeler ile herhangi bir sorun varsa, hemen bize negatif geribildirim vermek etmeyiniz, lütfen bize ulaşın first.No ne olursa olsun, sorunu çözmenin ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmanın en iyi yolunu bulabileceğimize inanıyoruz.

SSS

S1: Fikrimi değiştirirsem elbiseyi iade edebilir veya iptal edebilir miyim ?

A1: Her müşteri için standart beden elbiseler bile sipariş üzerine yapılır.Elbiselerimizin özel doğası, iptal ve iade politikasının diğer öğelerden daha katı olduğu anlamına gelir, bu nedenle dikkatli bir şekilde sipariş vermek önemlidir.

S2: Boyutlandırma ve elbisenin tam boyutu ve uyumu konusunda endişeliyim.Doğru beden ve uyumu sipariş ettiğimden nasıl emin olabilirim ?

A2: Benzersiz ölçümlerinizi ölçüm kılavuzumuzla karşılaştırın, ısmarlama bir elbise için tam ölçümlerinize göre giyinmemize izin veren siparişe göre hazırlanmış modelimizi kullanın.

S3: Bu elbiseyi farklı bir stil/kumaş/uzunlukta sipariş edebilir miyim ?

A3: Her elbise, fotoğrafta gördüğünüz şeyle tam olarak eşleşecek şekilde özenle uyarlanmıştır.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-12-07

Boyutuna göre çok güzel elbise tahmini tarihten önce geldi çok teşekkür ederim