Erkekler İçin seksi Oyuncaklar Cep Pussy Gerçekçi Vajina Göt Yetişkin Yarım Vücut Gerçek Vajina Büyük Anüs Kedi Çift Kanal Masturbator Seks Oyuncak

₺1 626.38 ₺813.19

Seks Oyuncakları

sku: w2762

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: qz-14a
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Malzeme: Silikon
  • Marka Adı: NC
  • Müstehcen Resim: No

Etiketler: oyuncaklar

❤ [Zarif Denge]Lüks boyutta, dolu ama çok ağır ve hantal değil, mükemmel bir boyut, ağırlık ve manevra kabiliyeti dengesi.

❤ [Çift Deneyim] Vajina ve anal 2 delik ile donatılmıştır ve çift deneyimin tadını çıkarabilir.her itme ile penis üzerinde gerçekçi 3D dokulu ve nervürlü tünel stimülasyonu, size muhteşem cinsel deneyimi getiriyor.

❤ [Yüksek Kaliteli Malzeme] TPE malzemesi benimsenmiştir, yumuşak ve yumuşaktır penis.It büyük elastikiyet ve elastikiyet ile kalın bir kullanım hissidir.His iyidir ve kullanım süresi daha uzun olacaktır.Bir losyon kullanırsanız, salyangozu sıkıca oturması için sıkarsınız ve güçlü bir vakum benzeri emiş yaşayabilirsiniz.

❤ [Son Derece Tekrarlanabilirlik] Kadın sırlarının klitoris, labia, anal, ciltteki kırışıklıklar, rahat elastikiyet hissi ve rahatlığa kadar gelişmiş şekilde çoğaltılması.

❤ Seekpow bebeğinin Seks Oyuncakları, modern erkekleri ve eşinizi cinsel baskıyı özgürleştirerek ve cinselliği iyileştirerek memnun etmektir.Zevk almak için aksesuar takıları kadar sık kullanabilirsiniz sex.It en iyi zevki hak eden herkes için vazgeçilmez bir arkadaş olur

Gizliliğinizi korumak için ambalajın üzerinde cinsel metin ve resimler gibi hassas kelimeler yoktur.Ürün, nakliye sırasında hasarı önlemek için siyah torba / sarı kabarcık plastik zarfla paketlenecektir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim