Profesyonel Silikon Tabancası derz dolgu tabancası Mini Yalıtım Mastik Dolgu Köşe Dikiş Dolum Aracı Basınç silikon derz dolgu aracı

₺915.27 ₺439.35

Araçlar

sku: w271195

  • Tip: Kartuş Tabancası
  • Güç Kaynağı: Manuel
  • Sertifika: CE
  • Kendin Yap Malzemeleri: Boya & Dekorasyon
  • Model Numarası: Taşınabilir derz dolgu tabancası
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: silikon dolum aleti, dolum aracı, sızdırmazlık tabancası, alet

Taşınabilir Profesyonel Silikon Tabancası derz dolgu tabancası Yalıtım Mastik Dolgu Köşe Dikiş Dolum Aracı silikon kalafat Basınç Araçları

Bu sıkıntıların var mı?Dar alanlar ve garip açılar için sızdırmazlık işi mümkün değildir!!Sızdırmazlık tabancası çok hantal ve kullanımı elverişsiz!!Taşınabilir Derz Dolgu Tabancasının keyfini çıkarın, sizi bu sıkıntılardan uzak tutun.

Kompakt ve hafif damlamayan derz dolgu tabancası!!!

O kadar kısa ki en dar yerlere sığabiliyor,daha kolay oturması için silikon kartuştaki fazlalığı bile kesebiliyorsunuz.bu size bu eşsiz özelliği veren kalafat tabancasıdır.bu sistemi denedikten sonra,eski,iğrenç, metal kalafat tabancanıza asla geri dönmeyeceksiniz.

Şimdi sizinkini almaktan çekinmeyin!

"Bu kalafat tabancası konseptini gerçekten çok beğendim, hafif, konforlu ve kompakt.Açıklandığı gibi harika çalıştı.Dar alanlara girmek daha kolay.Küçük boyutu saklamak daha kolay."

- Elias Mamberg

ANA ÖZELLİKLER

Dar alanlar ve garip açılar için idealdir

Kalafat Tabancasının kısa uzunluğu ve silikon tüpten fazlalığı gerçekten çıkarabilmeniz, en dar yerlere bile (yani tuvaletin arkasına) ulaşmanızı sağlar.Elinizi oraya sokabilirseniz, Portatif Kalafat Tabancasıyla çalışabilirsiniz.

Yüksek pratik performans

Dahili anti-damlama fonksiyonu, kararlı itme, enjeksiyon akış hızını kontrol etmek kolaydır ve silika jel miktarını koruyabilir.

Kullanımı kolay

Tabanca gövdesi ve yapısı özellikle hafif ve kullanışlıdır.Tutamak,elinde rahat ve kullanımı daha kolay olan ergonomik tasarımı benimser.Tutamak, çabadan tasarruf sağlayan ve uzun süreli çalışma için uygun olan düğmeye basar.

Saklamak kolay

Bir kutu kesiciyi keserek fazla yağı alın ve en doğru alanlara girin, Kalafat Tabancası köknarlarını herhangi bir alet kutusunda saklamak en kolay yoldur.

Sağlam ve Dayanıklı

Yüksek mukavemetli, yaşlanma karşıtı malzemeler, aşınmaya dayanıklı ve sıkıştırıcı kullanın.Aşınma ve deformasyon yok, uzun servis ömrü.

Geniş uygulama

Tüm 10 oz kartuşlar / sosis paketleri (310 ml) için kullanılabilir.Cam tutkalı, larex, kauçuk yapıştırıcı ve daha fazlası ile kullanım için.ve çeşitli cam,seramik, banyo ürünleri, mutfak ekipmanları vb.İnşaat sızdırmazlığında yaygın olarak kullanılmaktadır.

özellikler:

☛ Malzeme: ABS + Alüminyum alaşımlı bıçak

☛ Ürün Ağırlığı: 280g

☛ Boyut: 15 * 18 cm/6 * 7 inç

☛ Paket içeriği: Taşınabilir derz dolgu tabancası x 1 Not

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-12-14

Aletten çok memnun, kullanışlılığı konusunda hala çok çatı, mükemmel kalitede malzeme ve kaplama ile hızlı geldi ve satıcı çok dikkatli, önce tedavi! Aracı ve satıcıyı belirtin.