Makyaj fırçası Göz farı Karıştırma / göz Farı / Kalem / mini Karıştırma / Açılı Kontur Beyaz Keçi kılı Kaliteli Kozmetik Araçları

₺115.03 ₺91.98

Güzellik ve Sağlık

sku: w26809

  • Boyut: Normal Size
  • Miktar: 5-FIRÇALAR
  • Öğe Türü: Makyaj Fırçası
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İle kullanılır: Göz Farı
  • Fırça Malzeme: Keçi Kılı
  • Kolu Malzeme: Odun
  • Model Numarası: 168, 217, 221, 219, 239

Etiketler: evrak çantası kadın kozmetik, lladies makyaj araçları, machin makyaj fırçalar, kırmızı gözler, büyük kontur fırçası, montajlı makyaj fırçaları, detai tırnak fırçası, fırçalar göz sywinas, tanımsız pantolon, foiled far fırça

TEK fırça (168 217 219 221 239)

Bu fırçalar yumuşak keçiden yapılmıştır hair.No kes.Saçın ucu preserved.It fırçaları cildinize yumuşak bir dokunuş yapar.

Açılı Kontur Fırçası

Özellikle yanakların, alnın ve çenenin oyuğu gibi daha geniş alanlar için şekillendirme fırçası olarak ünlüdür line.It gibi daha küçük alanlar için biraz büyük boyutlu nose.It minimum dökülme ile inanılmaz derecede yumuşak bir fırça.Kontur fırçası olarak lanse edilmesine rağmen, bu 168 fırça, Studio Sculpt gibi daha kalın temeller uygulamak, daha hassas allık uygulamak ve ürünü karıştırmak için iyi çalışır.

Karıştırma Fırçası 217

Ultra yumuşak, sadece bir dokunuş kabarık ama çok yoğun olan bu fırça, sert renk çizgilerini yumuşak, solmaya karıştırmak için harika bir iş çıkarır gradients.It yoğunluğu nedeniyle daha kremsi, daha yumuşatıcı ürünler uygulamak için de kullanılabilir.

Göz Kalemi Fırçası 219 (Dumanlı Göz Fırçası)

Kapakta, göz kıvrımında veya kirpik çizgisi boyunca hassas gölgeleme için.Bu fırçanın yumuşak, pürüzsüz lifleri kalem şeklinde toplanır tip.It dumanlı görünümlü bir göz oluşturmak için eyeliner'ı göz farı ile karıştırmak için idealdir.

Küçük Karıştırma Fırçası 221

En yumuşak doğal liflerden yapılmış mini bir gölge karıştırma fırçası.Konik uçlu küçük şekil, tozların daha kontrollü uygulanmasını ve karıştırılmasını sağlar.Gözler üzerinde şeffaf bir renk yıkama etkisi sağlar.

Göz Farı Fırçası 239

Göz farı gölgelemek veya karıştırmak için yumuşak ve yoğun bir fırça.Bu fırça pürüzsüz, sağlam, ince yuvarlak bir kenara sahiptir fibres.It kapakta yoğun renk oluşturmak ve bastırmak için kullanılabilir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-11-04

Fırçalar çok iyi paketlenmiştir ve ayrıca zamandan önce sevk edilmiştir. Bu mağazadan ikinci kez aldım ve tavsiye ederim :)