4 Paket İnce Mavi Çizgi Sticker Çıkartma, 3x5in Bastırılmış Amerikan Bayrağı Sticker Çıkartma Araba Kamyon, ABD Bayrağı tampon çıkartması

₺78.08 ₺74.27

Dış Aksesuarlar

sku: w230030

  • Etiket Yerleştirme: Tüm Vücut
  • Öğe Türü: Etiketler
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: olta 2020 olta 18, açık mavi eşarp ince, ince bit sikke, ultra ince uzun eldiven mavi, çizgi mavi kazak, j5 2019 kılıf ince mavi, pokemon mavi para, maskeler ince mavi, ince çizgi kolye, madeni para bronz mavi

ABD stokta

Manyetik Amerikan ABD Bayrağı Sticker ince mavi çizgi Yansıtıcı şerit ABD Bayrağı Çıkartmaları-Kamyon Araba pencereleri için 3x5 inç siyah Amerikan Bayrağı Çıkartması - Polis ve kolluk Kuvvetlerinin Desteği Memurlar (4 Paket)

Yeniden kullanılabilir mıknatıs, araç tamponu ve buzdolabı gibi %65'in üzerinde metale güçlü bir şekilde yapışabilir ve normal çıkartmanın yalnızca bir kez kullanılabileceği sorununu çözebilir.

Yükseltilmiş etiket, daha güçlü yapışkan olan en yeni 3M malzeme kullanılır, ancak yırtıldıktan sonra iz bırakmaz, bu da cam, bilgisayar, pencere, fayans gibi her yere yapışabilir.

Yeniden kullanılabilir Mıknatıs 2 ADET

Yeniden Kullanılabilir ve Çıkarılabilir: Mıknatıslar her zaman çıkarılabilir ve tekrar takılabilir.Gerektiğinde başka bir araca kolayca aktarabilirsiniz.

Yüksek Yansıtıcı Teknoloji: En yüksek görünürlüğü sağlar ve sağlar, insanların dikkatini kolayca çeker ve geceleri güvenlik sağlar.

Kolay Kullanım: Sadece kullanmadan önce yüzeyin tozunu yıkayın, ardından istediğiniz başka bir yere kolayca taşıyın.

Yükseltilmiş vinil yapışkan 2 ADET

Asla Solmaz: Amerikan bayrağı çıkartması, ucuz mavi çizgi çıkartmasını kıran, asla solmayan veya leke bırakmayan en yeni 3M malzeme kullanılır.

Daha dayanıklı ve Hava Koşullarına Dayanıklı: UV ve Suya Dayanıklı, herhangi bir pürüzsüz yüzeye kolayca yapışır.

Yüksek Yansıtıcı Teknoloji: Her zaman yüksek görünürlük sağlayan uzun ömürlü ve parlak renkli renk sağlamak için UV koruma mürekkepleri ile kaplanmıştır.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim