Tuya Akıllı gözetleme kamerası 1080P HD Video Kapı Zili Wifi Ev Zili PIR Hareket Algılama İnterkom Ev Gözetim için

₺3 477.10 ₺1 912.43

Güvenlik ve Koruma

sku: w2104

  • uygulama: Tuya Akıllı / Akıllı Yaşam
  • Ekran: 4.3 inç LCD Ekran
  • Kamera: HD 2.0 MP/1080 P
  • Marka Adı: Huntertbk'nın sohbeti
  • Itercom'un: Evet
  • Güç: Kuru Pil
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Fotoğraflı, Video
  • Akıllı ev platformu: diğer, Tuya
  • Gece görüşü: destek
  • 2 yönlü interkom: destek
  • Hareket Algılama: destek
  • Öğe Türü: Görüntülü Kapı Zili
  • Bağlantı Türü: Kablosuz
  • Sertifika: ce, FCC'NİN, RoHS
  • Harici Depolama: Maksimum 64g'ye kadar
  • Alârm: Evet
  • Görüş Açısı: 165 ° Diyagonal / 130 ° Yatay
  • Görüntülemek: Renk

Etiketler: akıllı gözetleme kamerası, kapı zili kamera, kapı zili kamerası wifi, kapı görüntüleyici, Kapı Zili

Tuya Akıllı gözetleme kamerası 1080P HD Video Kapı Zili Hareket Algılama ile Ayrı Tasarım Kolay Şarj Kablosuz Wifi İnterkom Ev Gözetim için

Kablosuz WİFİ yönlendiriciye kablosuz bağlantılı kamera Kapı zili (Sadece 5G değil 2.4 G'yi destekler ).Tuya Akıllı veya Akıllı Yaşam uygulamasını destekleyin.

Gündüz ve gece ne olursa olsun net görüş için 1080P 2.0 MP HD kamera lensi ile 165°diyagonal /130 ° Yatay görüş açısı.

√ Çoklu Kullanıcılara Destek Paylaşımı

UYGULAMA aracılığıyla bir kullanıcıya bağlandıktan sonra, uygulamadaki diğer aile üyeleriyle(en fazla 6) paylaşılabilir.Everone connected, kapının dışındaki herhangi bir görüntüyü görüntüleyebilir.

√ Kaydedilen Videoları Kaydetmek için Micro SD Kart Desteklenir.

Hareket algılandığında veya zil çalarken döngü kaydı için 64 GB'a kadar kapasiteyi (isteğe bağlı 32G/64G SD kart) destekler.Mikro SD kart takılıyken, kapı zili kamerası resimleri veya videoları otomatik olarak kaydeder.

√ PIR Hareket Algılama

3 hassasiyet seviyesi (düşük/orta/yüksek) ile Tuya Uygulamasından PIR işlevini açabilir/kapatabilirsiniz.Yüksek seviyedeyken, 1 saniye içinde hareket algılama hakkında uygulama uyarısı alacaksınız (Bu, evinizdeki wifi veya internet sinyallerinizden etkilenebilir ).

√ Büyük Pil Kapasitesi ve Düşük Pil Tüketimi

Düşük tüketim çipine sahip 4500 mAh dahili pil, yaklaşık 1-2 Ay sürer (günde 3-5 kez arama); Test ettikten sonra ilk kullanımdan ve kurulumdan en az 8-10 saat önce 5V2A şarj cihazıyla şarj etmeyi unutmayın.

√ Kurulum Koşulları

Gözetleme Deliği Çapı: 12-50mm

Kapı Kalınlığı Aralığı: 35 - 120mm (lütfen satın almadan önce kapı kalınlığını ölçün)

Dijital WiFi Kapı Görüntüleyici

WiFi yönlendiriciye kablosuz bağlantı teknolojisi ile hem monitörde hem de telefon uygulamasında izleyebilirsiniz.Sistemin ayar menüleri monitörden ziyade mobil uygulamada (Tuya Smart/ Akıllı Yaşam) bulunur.

Telefon APP desteklenen ve 2 Yönlü İletişim

Telefonunuzla her zaman dış ortamın izlenmesi.Kurye kapıya teslim ettiğinde, sizinle konuşmak için kapı zilini çalabilir ve cep telefonunuzda uzaktan konuşabilirsiniz.

PIR Hareket Algılama ve HD Kayıt

Kızılötesi algılama yüksek çözünürlüklü sensör ile, şüpheli bir karakter kapının dışında dolaştığında, kamera ünitesi çalışmaya başlayacak ve videoyu otomatik olarak sd karta veya Buluta kaydedecek ve kaydedecektir.Cep telefonu uygulaması, hırsızlığı önlemek için mesaj gönderen kızılötesi alarma sahiptir. (Uygulama itme, ev wifi sinyalinizin veya cep telefonu ağınızın durumuyla ilgili olarak biraz gecikebilir).

HD 1080 P Kapı Zili Kamera Gece Görüş

1080P kamera 165 ° Diyagonal / 130 ° Yatay görüş açısı lensi, gündüz ve gece görüş hassasiyetinin otomatik olarak değiştirilmesi ile görüntüler TFT renkli LCD ekran Monitörde veya uygulamada çok düşük ışık seviyesi ortamında bile net bir şekilde görüntülenecektir.

Döngü Kayıt, 32G / 64G Micro SD Kart İsteğe Bağlı

64 GB kapasiteye kadar destekler.SD kart takılıyken, herhangi bir hareket algılandığında veya birisi kapı ziline bastığında, cihaz 10 saniyelik bir video kaydeder automatically.It döngü kaydı, ana işlevi hala bir kapı zili olduğu için sürekli olarak 24 saatlik kayıt değildir ve pil tasarrufu için uyku modeline geçecektir.

Düşük Tüketim Çipi ile Şarj Edilebilir Büyük Pil Kapasitesi

1-2 Aya kadar bekleme süresini destekleyin; Düşük tüketim çipli 4500 mAh büyük kapasiteli pil; düşük pil hatırlatıcısı ve daha rahat şarj için USB bağlantı noktası şarjı (USB şarjı bağlanırken çalışıyor olabilir)

Uygulama indirme ve WiFi Yapılandırması

İndirmek

Yöntem①: Android veya İOS APP Store'da "Tuya Smart" veya "Smart Life" uygulamasını indirin;

Yöntem②: Aşağıdaki QR kodunu tarayarak indirin.

Wi-Fi Onayı ve Telefon uygulamasına Bağlantı (Android ve İOS Sistemlerini Destekler)

①cihazı açın (Açın), Ekran kapanıp tekrar açılıncaya kadar ana ekran düğmesine 5-6 saniye uzun basın (cihazı sıfırlayın) ;

②açık Tuya ap-Cihaz Ekle-Güvenlik ve Video İzleme-akıllı kamera (Wi-Fi); 2.4 G wifi Ağını seçin ve doğru wifi şifresini girin(5G değil 2.4 G WiFi olduğundan emin olun);

app soyma QR kodu uygulamada görünür; "Bağlantı başarılı" bir ses duyana kadar QR kodunu kapı zili kamerasıyla (15-20 cm) tarayın ve ardından bir sonraki adım;

④başarıyla soyulduktan sonra, kapı zili kamerasının adını düzenleyebilirsiniz; Daha fazla ayar için cihaz monitörü sayfasına girin.

Kurulum ve Kurulum

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim