1/4 inç Alüminyum Alaşım Renkli Tornavida Bit Tutucu Uzatma Çubuğu Matkap Vida Adaptörü Hızlı Bırakma Anahtarlık uzatma çubuğu

₺181.49 ₺90.84

El Aletleri

sku: w1864

  • Malzeme: Krom-vanadyum Çeliği
  • Tip: Cırcır Kolu Anahtarı
  • Özellikler: İşlevli
  • Model Numarası: cırcır anahtarı
  • Marka Adı: OIMG
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: alüminyum mini anahtar, anahtarı ayarla, cırcır anahtarı adaptörü, 12 inç vida, tork anahtarı adaptörü konuştu, 12 nm anahtar, tork anahtarı adaptörü açık, kirpik uzatma çince, kirpik uzatma volym, 25 inç vida

Ayarlanabilir Tutuşunu El Aracı Çift Yönlü Ayarlanabilir Tork Anahtarı Ev Aletleri Tamir için

Tanım:

Ev aletleri onarımı veya otomatik mekanik onarım olsun, cırcır anahtarları vazgeçilmezdir tools.It vidaların iki özelliğinin sızdırmazlığı için kullanılabilir, böylece kullanım kapsamını genişletir, malzeme maliyetinden ve çalışma saatinden tasarruf sağlar.Anahtarın açısı ayarlanabilir kol ile kolayca ayarlanabilir.

Hızlı kilit anahtarı pozitif ve negatif ayarlayabilirsiniz, böylece sökme daha hızlı olur, dar bir alanda çalıştırmak için uygun.Anahtarın boyutu küçük ve ağırlığı hafiftir.Kaymaz sap tutmak için rahat ve taşıması kolay.Bu anahtar, güçlü uygulanabilirlik, kullanımı kolay ve düşük maliyetli özelliklere sahip vidaların elastik çalışması için kullanılır.

Isıl işlem ve işlemden sonra yüksek kaliteli krom vanadyum çeliğiyle dövülen mandal, performans ve boyut standartlarını karşılar veya aşar.

1/4 inçlik anahtarın uzunluğu 15 cm, sap çapı 1,2 cm ve kafa çapı 2,7 cm'dir.3/8 inç anahtarın uzunluğu 19,5 cm, sap çapı 1,4 cm ve kafa çapı 3,2 cm'dir.1/2 inç anahtarın uzunluğu 24,5 cm, sap çapı 1,6 cm ve kafa çapı 4,2 cm'dir.Standardı metriktir.

Çok küçük bir alanda çalışmak için çeşitli aksesuarlarla kullanılabilir.

Ürün Adı: Cırcır Anahtarı

Malzeme: Krom Vanadyum Alaşımlı Çelik

Stil: Modern

Türü: Standart

Boyut Ayrıntıları:

1/4 inç: 15 cm x 2.7 cm x 2.7 cm / 5.91 inç x 1.06 inç x 1.06 inç

1/2 inç: 24.5 cm x 4.2 cm x 4.2 cm / 9. 65inx1. 65inx1. 65in

3/8 inç: 19.5 cm x 3.2 cm x 3.2 cm / 7.68 inç x 1.26 inç x 1.26 inç

Notlar:

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği:

1 X Cırcır Anahtarı Damla Nakliye Hizmeti: 1.Mağazamızda tüm ürünler damla nakliye desteği, biz içtenlikle sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz 2.CSV/Excel Dosyası Dropshipping'i destekleyebiliriz.- E-posta Desteği. 3.Siparişleri günlük olarak yerine getirmek için sınırlı bir stok yoktur 4.No fatura veya makbuz veya promosyon malzemeleri dahildir.Nakliye hakkında: 1.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 2.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 3.Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 4.SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 5.Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!Nasıl sipariş verilir: Birden fazla öğe için sipariş vermek için lütfen "alışveriş arabasını" kullanın, tüm öğeler alışveriş sepetinize eklendikten sonra "Arabaya ekle" ye tıklayın,

"Alışveriş Arabasını Görüntüle "yi ve ardından" Bu satıcıdan Satın Al " ı tıklayın,sonunda ödeyin.Geribildirim: Öğelerimizden memnunsanız lütfen bize teşvik olarak 5 yıldız bırakın.

Memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin, memnun olana kadar en iyi hizmeti sunacağız!

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-11-02

Mükemmel anahtar, yükseklikte kalite, satıcıyı ve malları tavsiye ederim, 5 koydum *****