SAMODRA Bide Eki Ultra-İnce Tuvalet Koltuk Eki Çift Meme Bide Ayarlanabilir Su Basıncı Olmayan Elektrikli Ass Püskürtücü

₺1 068.57 ₺641.22

Ev Geliştirme

sku: w1749

  • Spary Türü: Yatay
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Musluk deliği: 2 Delik
  • Marka Adı: SAMODRA'NIN

Etiketler: sognare musluk, naladka klozet kapağı, not defteri duşu, adob klozet kapağı, kap büyük göt, musluk lavman, mi bide, tanımsız pantolon, banyo organizatör dolabı, teneke banyo

Not: 1.Lütfen borunuz için konektör boyutunu seçin: 1/2 (Rusya,israil,brezilya,ukrayna,şili,kore,avustralya,Belarus,birleşik krallık,yeni zelanda ve diğer asya/güney amerika ülkelerine uygulanabilir) 3/8 (Fransa, ispanya,hollanda,isviçre,almanya gibi Avrupa'ya uygulanabilir, İtalya, vb.) 7/8 (Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Meksika, Kuzey Amerika ülkeleri için geçerlidir) Önerilen boyut sadece referans içindir, lütfen gerçek ölçüme bakın.

Nasıl seçileceğini bilmiyorsun?Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız, Profesyonel müşteri hizmetleri sahip olduğunuz sorunları çözecektir!

2.Kuponları ve en son ürün bilgilerini almak için mağazalarımızı takip edin

Dahil Bileşenleri:Bide Eki + Metal Hortum + Pirinç T-adaptörü + Sabitleme plakaları * 2 + kauçuk Yıkama + Mühür Bandı + Kurulum talimatı + bir yıl garanti

Samodra: Yaşam kalitesini artıran ev eşyaları

Kontrast geleneksel Bide eki, avantajımız nerede? 1.Çok Fonksiyonlu Rahat Bide

İki mod içerir: Arka yıkama (güçlü su basıncı) ve dişi yıkama (nispeten zayıf su basıncı) Bide kullanımdayken, meme su püskürtmek için aşağı doğru uzanır ve meme kapatıldıktan sonra otomatik olarak orijinal konumuna küçülür.Nozulu en büyük ölçüde koruyun ve kullanım sırasında bir temizleme koşulları sağladığınızdan emin olun.Ayarlanabilir su basıncı: dönme açısı ne kadar büyük olursa, su basıncı o kadar büyük olur. 2.Meme koruma tasarımı Yeni içbükey aşağı tasarım.nozulun tuvalet kaidesi ile uygun bir boşluğa sahip olmasını sağlayan tuvalet kapağına mükemmel uyum sağlar ring.It nozulun tuvalet kaidesi halkası tarafından kırılmasını önleyebilir.

3.Ultra-ince Tasarım

Sürekli iyileştirme ve optimizasyondan sonra, 0,47 inç kalınlığında geleneksel bideden %60 daha ince olan 0,19 inç kalınlığında ultra ince bide nihayet tasarlanmıştır.Ultra ince bide, çoğu iki parçalı standart tuvaletle uyumludur.Bide tuvalete monte edildiğinde daha koordineli olacak ve şaşırtıcı bir boşluk kalmayacak.Bide tuvalet ile iyi entegre olacaktır.

4.Aile veya arkadaşlar için bakım Sadece temizliği seven insanlar için özel bir ürün değil, aynı zamanda hamile kadınlar ve hareket edemeyen yaşlılar için de bir bakımdır!

5.yüksek kaliteli Aksesuarlar

samodra bide çevre dostu ABS malzemeden yapılmıştır.Aksesuarlar pirinç T şeklinde adaptör ve örgülü çelik soğuk su hortumudur.Bidenin klozet aksesuarlarının genel kalitesi optimize edilir, geleneksel plastikler değiştirilir ve bidenin dayanıklılığı ve maliyet performansı iyileştirilir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 3 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-12-28

Ürün harika. Gerçek, parçaların hasar görmesinden korkarak eve götürürken buruşuk bir kutu içinde geldi. Ancak her şeyin bozulmadan kaldığı ortaya çıktı. Tabletler paketlendiğinden en azından borulu hava ambalajında paketleyebilirsiniz. Bu öneri öncelikle satış elemanı ve alıcıların dikkatine yöneliktir. İlk izlenim: Detaylar normal, plastik çatlamadı, çizik yok, pasaport ve ingilizce talimatlar var. Yüklediğimde geri bildirim ekleyeceğim. Ancak genel olarak eş mutludur.

Anonymous

2022-12-22

Hızlı geldi, programın çok ilerisinde! Çok iyi paketlenmiş ve organize! Şimdi yüklemek ve kullanmak

Anonymous

2022-10-19

Avrupa'da yaşayan Müslüman kardeşlerin alması gerektiğini düşünüyorum, bu şey çok iyi, harika mükemmel Uzun zamandır izliyordum ama bu şeyin iyi olmayacağını düşündüm ama bu şey harika Satıcılara teşekkür ediyorum, teslimat da çok hızlı geldi, diğer yandan çok iyiydi. 20 dakika içinde kurduğum ayar ile tamamlandı.❤️❤️❤️✌✌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️