Tost Ekmeği Kedi Yastık Köpek Pet Malzemeleri Yatak Mat Yumuşak Peluş Koltuk Minderi Hediyeler CB

₺60.56 ₺52.75

Ev & Bahçe

sku: w164657

  • Marka Adı: faroot'un
  • Malzeme: fiber

Etiketler: feltro kedi yatak, tembel köpek peluş, pat köpek peluş, tanımsız pantolon, köpek mavi peluş, tanımlanmamış cosplay, cofin kedi yatağı, tom kedi yatağı, lumoleaf kedi yatak, tanımsız küpe seti

Moda Pet Kedi Yastık Karikatür Yumuşak Yavru Köpek Peluş Ekmek Tost Yatak Mat Koltuk

Yüksek simülasyon tost yastık peluş yastık, yenilikçi tasarım.

Çıkarılabilir, makinede yıkanabilir kapak.

Yüksek yoğunluklu süngerle doldurulmuş yüksek kaliteli kumaştan yapılmış, sevimli evcil hayvanlarınız için maksimum konfor ve sıcaklık sunar.Yatak, rahatlamalarını ve daha kolay dinlenmelerini sağlayacak ve rahat bir pozisyon bulmayı kolaylaştıracaktır.

Evcil hayvanınıza ihtiyaç duyduklarında veya ekstra bir yatmak istediklerinde sıcak bir evcil hayvan yatağı seçeneği verin!Güzel evcil hayvanınız için sürpriz bir hediye.

Boyutu: Yaklaşık. 40 cm x 40 cm x 7 cm/15. 75x15. 75x2. 76 inç

Malzeme: Peluş

Paket içeriği:

1 x Kedi Yastık

not:

Boyut sadece referans içindir, belki 1-2 cm'lik bir ölçüm hatası vardır, lütfen satın almadan önce bedeninize uyup uymadığını kontrol edin.

Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Teslim süresi: Havayolu ile: Genellikle ABD'ye teslimat yaklaşık 10-20 gün sürer.Kanada,AU, ingiltere ve diğer Avrupa ülkelerine teslimat yaklaşık 14-28 gün sürer.Öğeye çok acilen ihtiyacınız varsa, ekspres kargo için lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için ekspres nakliye ücretini hesaplayacağız.Ekspres kargo gelmesi yaklaşık 3-7 gün sürer.Teslim süresi içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Postane ve gümrük ile sizin için kontrol edeceğiz.Çünkü bazen trafik veya uçuş sıkışıklığı nedeniyle gecikecektir.Lütfen bize anlaşmazlık açmayın.Herhangi bir kayıp öğe için yeniden gönderme veya geri ödeme sorumluluğunu üstleneceğiz.

Sadece paypal ile ödeme kabul ediyoruz.Lütfen ödeme yapmadan önce paypal adresinizin doğru olduğundan emin olun, yalnızca eBay adresinize göndeririz.Öğe ödeme aldıktan sonra 3 iş günü içinde sevk edilecektir.İthalat vergileri, vergiler veya harçlar bize ödediğiniz ücrete dahil değildir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-08-29

Fotoğraftaki beyaz ekmeğe kıyasla daha çok sarı sarımsaklı ekmek görünümü. Köpük de çok serttir ve fotoğraftaki gibi ezilmez. Aynı zamanda biraz küçük ama en büyük anlaşma bu değil.