50 adet Kırmızı Erkek Kadın Bullet İzoleli Konnektör, kablo Sıkma Terminalleri Kablo Konektörü FRD1 - 156 FRD2-156 MPD1 - 156 MPD2-156

₺30.47 ₺28.57

Aydınlatma Aksesuarları

sku: w1584

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Soğuk preslenmiş terminal erkek ve dişi kablo kablo uzatması kırmızı mavi

Etiketler: erkek dişi 4mm konnektör, şeffaf bağlayıcı 4mm, kilitli bilgisayar kasası, bilgisayar kasası kuleleri, bağlayıcı 4mm ayarlanabilir, bağlayıcı erkek kadın 4mm, mono bilgisayar kasası, ht 6mm erkek dişi konnektör, büyük bullet konnektörler, pirinç mermi konektörü

Elektronik konektörler ve hava konektörleri soğuk preslemeye aittir terminals.It endüstriyel olarak şu kategoriye ayrılan elektrik bağlantısını gerçekleştirmek için kullanılan bir aksesuar ürünüdür connectors.At mevcut, PCB kartı terminallerine ek olarak, donanım sürekli terminal somunu terminalleri, yay terminalleri vb.Vardır.

Temas kuvvetinin etkisi:

Terminalde temas kuvveti temel unsurlardan biridir.Yeterli temas basıncı yoksa, en iyi iletken malzemeyi kullanmak yardımcı olmaz.Temas kuvveti çok düşükse, tel ile iletken tabaka arasında yer değiştirme olacaktır, bu da oksidatif kirliliğe neden olacak, bu da temas direncini artıracak ve aşırı ısınma kendiliğinden kilitleme işlevine neden olacaktır.Tel üzerinde sadece uzun süreli etkisi olan temas kuvveti anlamlıdır.Bağlantı terminalinin sıkma çerçevesi de bu konuda daha fazla güvenilirliğe sahiptir respect.In vidayı sıkma işlemi, sıkma çerçevesindeki dişli dil yukarı doğru yaylanır, böylece vidaya karşı bir reaksiyon kuvveti oluşturur.Sıcaklığa bağlı olarak tel çapındaki değişiklik, sıkma çerçevesinin kendisinin elastik etkisi ile dengelenir, bu nedenle vidayı tekrar sıkmaya gerek yoktur.

Uygulamalar

Ekipmana uygulanabilir (dirençler, sigortalar, röleler, kontaktörler, transformatörler, dönen elektrikli makineler vb.) ve bu ekipman tanımlama terminali tanımlama işaretinin kombinasyonu, ayrıca belirli tel uçlarının tanımlanması için de uygundur.

Tedbirler

1. Çalıştırılacak soğuk preslenmiş terminalleri tam olarak anlamalı ve doğru çalışmayı sağlamak için çalışma yöntemlerine aşina olmalısınız: yanlış çalışmayı önleyen soğuk preslenmiş terminaller, renk kodları veya işaretlerle veya uygun modelin karşılık gelip gelmediği ile işaretlenmelidir.bağlantıdan önce.Ve birbirine bağlandığında doğru konumlandırmayı sağlayın: pim soketinin yanlış takılmasını önlemek için özel dikkat gösterilmelidir, aksi takdirde soğuk preslenmiş terminale zarar verir ve kazara elektrik temasına neden olur: soğuk preslenmiş terminalin yerine bağlandığından emin olun.İlgili işletim prosedürlerinde ayrıntılı düzenlemeler yapılır ve bir spekulum aracılığıyla denetlenebilir. 2. Soğuk preslenmiş terminal sonlandırıldığında, ilgili sonlandırma spesifikasyonlarına veya gereksinimlerine uygun olarak kesinlikle sonlandırılmalı ve kontrol edilmeli ve ilgili düğüm numarasına göre sonlandırılmalıdır.Seçilen kablo iletkenleri arasındaki yalıtım tabakasının maksimum kalınlığı, temas parçalarının aralığıyla eşleşmeli ve kablo çekirdeği, temas parçalarının temas terminalleriyle eşleşmelidir. 3. Lehimleme sırasında ilgili gücün havyası çıplak telin çapına göre seçilmelidir.Her kontağın lehimleme süresi genellikle 5 saniyeden fazla değildir.Ürünün yalıtım direncinde bir azalmayı önlemek için akının yalıtkan içine nüfuz etmesine izin vermemeye özen gösterilmelidir. 4. Soğuk preslenmiş terminal ayrı bir durumda olduğunda, koruyucu bir kapak veya diğer toz geçirmez önlemler ayrı olarak takılmalıdır; Soğuk preslenmiş terminal bağlandıktan sonra uzun süre ayrılmazsa, fiş ile soket arasına sigorta konulabilir.

5. Soğuk preslenmiş terminali temizlerken, mutlak etanole batırılmış ipek bir bez kullanabilir, kurutabilir ve kullanabilirsiniz.Konektör üzerinde zararlı etkisi olabilecek aseton gibi kimyasal çözücülere izin verilmez. 6. Soğuk preslenmiş terminali bağlarken veya çıkarırken, fişin ve soketin eksen çizgisinin çakışmasını sağlamaya çalışın ve kabloyu düzeltin, fişin teğetsel kuvvete maruz kalmasını önleyin ve kablonun sarkmasını ve konektöre zarar vermesini önleyin. 7. Soğuk preslenmiş terminallere, uygun şekilde bağlanmadan veya tamamen kilitlenmeden önce enerji verilmesi yasaktır. 8. Gevşetme önleyici cihazlar (gevşetme önleyici vidalar, gevşetme önleyici halkalar, sigortalar vb.) Olmalıdır.) soğuk preslenmiş terminallerin sabitlenmesinde, kablo demetlerinin sıkıştırılmasında vb.Vida bağlantıları kullanılırken. 9. Soğuk preslenmiş terminalleri kabul ederken ve incelerken, ilgili ürün standartlarına ve talimatlarına uygun olarak yapılmalıdır.Kullanılmış elektrik konnektörlerinin kabulü ve muayenesi, ilgili ürün standartlarına ve kullanım kılavuzlarına göre azaltılmış gereksinimlerle yapılmalıdır.Kullanılan takım soğuk preslenmiş terminaller sağlam ve nitelikli olmalıdır: prob standardın gereksinimlerini karşılamalıdır, aksi takdirde kolayca yerleştirme Deliği hasarına neden olur.

Müşteri Yorumları

Dayalı 3 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-09-04

Söz verildiği gibi zamanında geldi

Anonymous

2022-12-26

Anlatıldığı gibi. Her şey yolunda.

Anonymous

2022-09-04

Açıklamaya KARŞILIK GELİR