Havuz Termometresi, Kablosuz Yüzen Kolay Okuma, Yüzme Havuzu İçin En iyi Güneş Uzaktan Dijital Açık Yüzen Termometreler

₺881.94 ₺564.47

Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

sku: w154921

  • Kaynak: Anakara Çin

Havuz Termometresi, Kablosuz Yüzer Kolay Okuma, Yüzme Havuzu için en iyi güneş uzaktan dijital açık Yüzer Termometreler [Dijital Yüzme Havuzu Termometresi Yüzer]Dijital yüzme havuzu termometresi, doğru sıcaklık okumalarını sağlamak için yüksek hassasiyetli bir sıcaklık sensörüne sahiptir.Test edilen sıcaklık aralığı: yaklaşık 0-50 santigrat derece / 32-122 derece Fahrenheit.Banyo suyunun ve açık yüzme havuzlarının sıcaklığını izlemek için uygun bir yöntem kullanın.

[Çevre Koruma ABS Malzemesi]: Güneş enerjili havuz termometresi, dayanıklı, antioksidan ve uzun ömürlü, iç ve dış mekan kullanımına uygun yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.

[Kullanımı Kolay]Yüzen havuz termometresini doğrudan suya koyun ve dereceyi okumak için 1-2 dakika bekleyin.Termometre sıcaklığı Fahrenheit ve Santigrat olarak görüntüler ve verilerin okunması kolaydır.

[Uygulama Vesilesiyle] Yüzen termometre, yüzme zevkini artırmak için en iyi seçimdir.aile yüzme havuzları, kaplıcalar, havuz kaplıcaları, spa küvetleri, akvaryumlar ve balık havuzları için mükemmeldir.

Dikkat: Pili taktıktan sonra, suyu önlemek için lütfen ürünü sıkmaya dikkat edin.

Renk: beyaz

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x Havuz Termometre seti

Not: AAA pil olmadan

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim