Günlük Cadı Kehanet Oracle yük platformu Oyun Kartları İngilizce Sürüm PDF Kılavuz

₺230.25 ₺115.22

Hobi & Oyuncak

sku: w147011

  • Binici Tarot Kartları: tarot kartları
  • Model Numarası: tarot kartları
  • Tema: Hayvanlar ve Doğa, Taşımacılık, Fantezi ve Bilim Kurgu, İşgaller, Spor, Müzik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tam ingilizce Sürüm Kılavuzu: Tarot Kartları Rehberi
  • Yaş Öner: 7-12y, 12+y, 18+
  • Tarot Destesi: Yeni Güverte

Etiketler: tarot kartları, rehber kitaplı tarot kartları, oracle kartları, tarot

Satıcının tavsiyesi.Üç yeni ürün üretildi.Kartların kalınlığı 0,32 mm'den 0,42 mm'ye çıkarılarak daha dayanıklı hale getirildi.Genel baskı daha yüksek bir seviyeye yükseltildi.

Satın alma bağlantısı için resme tıklayın Satış Noktaları Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz!İyi bir takdirin var.Lütfen mağazamızı takip edin ve hayranımız olun, daha fazla indirim alacaksınız. 1. İspanyolca Tarot, fransızca Tarot, almanca Tarot, ingilizce Tarot, italyanca Tarot, rusça Tarotumuz var (her sku'nun resimleri ürün dili ve boyutu ile işaretlenmiştir). 2. Toptan ve dropshipping yapıyoruz. 3. QR kodu kutunun arkasındadır.Elektronik talimatlar, kılavuzu almak için QR kodunu tarayın.Değilse, PDF kılavuzu göndermek için lütfen bizimle iletişime geçin.Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.Alıcının soruları ve cevapları 1. Talimatları var mı?Sadece PDF talimatları var ama her şey açık. 2. İspanyolca, fransızca, rusça, almanca ve italyanca tarot kartlarınız var mı?Bu mağazada fransız Tarotu, ispanyol tarotu, italyan tarotu, portekiz Tarotu var.Alman Tarotu ve Rus Tarotu.Alışveriş yapmak için mağazanın ana sayfasına gidebilirsiniz. 3. Bir mağaza açtım ve biraz toptan satış yapmak istiyorum products.Is indirim var mı?İndirimler var, sadece satıcıyla iletişime geçin ve büyük bir indirim alabilirsiniz. 4. Lojistiği takip edebilir miyim?İzlenebilecek lojistiği seçmeniz gerekiyor.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-10-03

Sipariş edilen 27.08.2023 geldi 03.10.2023 parça tamamen takip edildi. Kart ambalajı çok değil, sadece bir pupier ambalajı, kutunun kendisi bir organze kese içinde paketlenmişti. Bir tarafta bir kutu kart pürüzlü geldi, kartların kendileri hasar görmedi. Bunun için bir yıldız aldım. Kartlar parlak parlak, hoş. Paket başına Kart sayısı 40 adettir. Tavsiye almak için satıcıya yalnızca paketlemenin daha iyi olacağını sorun. Satıcıyla iletişim kurmadım, zorunda değildim.