1 Adet Doğal Mor Hayalet Phantom Kuvars Kristal Küme Kaya Taşlar ve Kristaller Mineral Reiki Şifa Numune Ev deco

₺714.16 ₺585.61

süsler

sku: w12007

  • Bu Doğal bir Malzemedir: Evet
  • Tarz: feng shui'nin
  • Tema: MASKOT
  • Marka Adı: ACSDVOCATE
  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Organik Madde

Etiketler: kristal küme küpe, örgü kristal taşlar, bilezik geode gümüş, kalemler doğal taş, şifa kristalleri takı, çektirme kristali, melek kristal oyma, küçük kristaller, earings aytaşı, doğal kristal paspas

Şartname: Tipi: dekor Malzeme: doğal kristal Şekil: düzensiz Ağırlık:/g Paket içeriği: 1 xrregular Not: Malları rastgele teslim edeceğiz, ancak size göndermek için en iyisini seçeceğiz, güveniniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Avucunuzun boyutuna ve çekim açısına bağlı olarak, bir hata olacaktır.boyut.Lütfen ürün ağırlığının ayrıntılarına bakın.Teşekkürler!

Ürünler Hakkında : 1) Kalite Garantisi - tüm ürünler ambalajlamadan ve göndermeden önce en az iki kez kontrol edilecektir. 2) Kuvars taşlarının fotoğrafı - tüm fotoğraflar gerçek fotoğraf gösterisidir. 3) Renk gösterisi-her ekran arasındaki fark nedeniyle, renk farklılıkları biraz mevcut olmalıdır. 4) Boyut-Gerçek ölçüme göre ayarlanmış, ülkelerin ölçüm seviyesindeki fark nedeniyle biraz boyut farkı hatası olabilir.Siparişler hakkında: Sipariş bilgileri hakkında-müşteriler yanlış adres bilgilerini doldururlarsa veya istenen öğe olarak doldurmazlarsa, başka bir öğeye geçmeyi tercih ederler.Ödeme yapmadan önce bildirmek için mesajı sipariş sayfasına gönderebilirsiniz.Nakliye Yöntemleri ve Nakliye Süresi Hakkında: Tüm paketleri posta veya global ekspres teslimat formu aracılığıyla gönderiyoruz.Aşağıdaki ayrıntılara bakın Not: 1. Seçmek için nakliye seçeneğini kontrol edin. 2. Gerçek nakliye süresi sabit değildir ve zaman, kaza, çarpma hareketi vb.Gibi kontrolsüz faktörler nedeniyle gecikme normaldir. 3. Müşteriler daha hızlı teslimat yapmak istiyorsa, lütfen daha hızlı ekspres seçeneğini seçin ve siparişin değeri toplamda 150 dolardan azsa ekspres ücreti ödeyin Bazı uzak ülkeler size çok daha pahalıya mal olabilir.Göndermeden önce sizi uluslararası arama veya e-posta ile bilgilendireceğiz.

Müşteri Yorumları

Dayalı 4 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-09-15

Mükemmel müşteri hizmeti, zamanında teslimat, çok hızlı yanıt. Kristaller muhteşem ve kalitesi önemli. Gelecekte sizinle tekrar alışveriş yapmak için sabırsızlanıyoruz. Teşekkür ederim.

Anonymous

2022-11-22

Kötü ve resme uymuyor

Anonymous

2022-08-21

Mükemmel geldi ama renkli vurmadı

Anonymous

2022-11-06

Harika kristal. Onu seçtim ve seçilene göre doğru. Mükemmel durumda geldiler, çok iyi sarıldılar ve baloncuklara çok dikkatli bir şekilde paketlendiler ve kutuda korundular. Satıcı sayesinde mutluyum!