3/6 Adet Vantuz Spinner Oyuncaklar Bebek Fidget fırıldak oyuncağı Vantuz ile Bebek Banyo İplik Oyuncaklar Karikatür Hayvan Dönen

₺260.14 ₺174.26

Hobi & Oyuncak

sku: w1167

  • Yaş Öner: 7-12y
  • Marka Adı: Morima'nın
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE

Etiketler: Vantuz Spinner Oyuncaklar, oyuncaklar, fidget oyuncakları, dönen oyuncak, rahatsızlıklar, Stres Giderici

[Vantuz dönen oyuncak] Vantuz dönen oyuncak, çocukların dikkatini çekmek ve bebeğinize saatlerce eğlence getirmek için çeşitli renkler ve hayvan şekilleri ile güvenli, toksik olmayan, yumuşak ve dayanıklı, yüksek kaliteli ABS ve gıda sınıfı yumuşak silikondan yapılmıştır.

[Şehvetli Stimülasyon] Alttaki yumuşak silikon vantuz herhangi bir düz yüzeyi emebilir ve bebek kolayca hareket edebilir.Banyo yaparken veya yemek yerken ellerinizle hafifçe çevirin.Oyunda kavrama, adsorpsiyon ve döndürme gibi eylemler bebeğin el-göz koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olur.

[İnce Motor Becerileri Eğitimi] Bebek emme eğirme oyuncakları, çocukların motor becerilerini, el-göz koordinasyonunu kullanabilir, konsantrasyon ve sabır geliştirebilir.Bebeğinizin görme, dokunma ve duyma eğitimi için harika.

[Özel Tasarım] Üç renkli interaktif tasarım, sevimli böcek shape.It küçük çocukların dikkatini ve ilgisini çekmek ve bebeğin oyundaki denge, rotasyon ve zamanın cazibesini algılamasına izin vermek daha kolaydır.Beyin egzersizi yapın ve çocuğunuzun büyümesine yardımcı olun.

[Çocuklar için mükemmel bir hediye] Dönen top oyuncaklarımız her türlü yer için uygundur.Cam, duvar, zemin, küvet vb.Üzerine emilebilirler.Çocuklar için oyun arkadaşları ve çocukların doğum günü, Noel vb.İçin en uygun hediyelerdir.

Adı: Vantuz Spinner Oyuncaklar

Malzeme: ABS + silikon

Boyutu: 13x6 cm

Stil (İsteğe Bağlı): 3 adet, 6 adet

Notlar:

1. Işık ve ekran ayarları arasındaki fark nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçümler nedeniyle hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

3 x Spinner Oyuncaklar

veya

6 x Spinner Oyuncaklar

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim