Yan Güneş Gölge Gölgeleme Koruma Pencere Şemsiyeleri Güneş Aksesuar Koruyucu Volkswagen VW POLO 6R 6C 2009 ~ 2017 5 MK5

₺1 013.92 ₺506.96

Dış Aksesuarlar

sku: w108486

  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: vw polo güneş gölge, golf 6 penceresi, güneşlik, mg hs

modname = ckeditör

Sürücü tarafı: fit hem LHD(Soldan direksiyonlu)+RHD (Sağdan Direksiyonlu)

Fitment: Güneş şemsiyeleri Volkswagen VW POLO 6R 6C 2009~2017 5 MK5 için özelleştirilmiştir,sadece 4 kapılı Hatchback sedan ve 2 kapılı Hatchback için uygun değildir....çok amaçlı kullanım ve daha iyi bir uyum.

UV Koruması: Güneş şemsiyeleri sizi ve ailenizi UV ışınlarından korur.Doğrudan güneş ışığına maruz kalmak tahriş edici olabilir.Yüksek parlaklığa elveda deyin.Aracınızın Arka Bagaj öğelerini pozlamadan koruyacak 2 Üçgen pencere güneşliği sunuyoruz.

Yüksek kaliteli Malzeme: Araba pencere şemsiyeleri nefes alabilen dayanıklı ağdan ve yoğun emiş mıknatısından yapılmıştır.Görünüm,güvenli sürüş sağlamak için dikiz aynasını engellemeden makul.

Isı kontrolü: Aracınızın kabinindeki sıcaklık seviyeleri, doğrudan arabanıza çarpan tutarlı ısı nedeniyle yükselebilir.Güneş şemsiyeleri, sıcaklığı korumanıza ve aracınızın Klimasının verimli çalışmasına yardımcı olur.

Tüm Hava Tipi: UV ışınlarına karşı Koruma, yaz ve kış boyunca yüzünüzde güneşten kaçınmak için kullanılabilir.Uzun-Kısa süreli park koşulları, Seyahat süreleri ve günlük kullanım.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim