MJJC Su püskürtme borusu Değnek Memesi Siyah & Decker / Skil 0760 / Makita / AR Mavi / Bosch AQT serisi Basınçlı Yıkama

₺380.31

Su tabancası ve köpük püskürtücü

sku: w106438

  • Su Püskürtme Tipi: Fan
  • Arayüz Malzemesi: Mühendislik Plastiği
  • Su Boruları ile: No
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Gövde Malzemesi: Mühendislik Plastiği
  • Türünü işlemek : Parmak Kavrama
  • Marka Adı: mjjc
  • Meme Malzemesi: Mühendislik Plastiği

Etiketler: grands bosch'un, köpük mızrağı birleştirin, doğal beceri, akü 20li parkside, jet 40 nozullar, kasa topu f2, kerher k4 parçaları mjjc, makita aksesuarları bl1016, kolay ar, bilezik çift katlı

Su püskürtme borusu Su Değnek Memesi Basınçlı Yıkama için 5 püskürtme ucu

Basınçlı yıkayıcınız hala çalışıyorsa, ancak püskürtme su borusunu kırdıysanız veya alternatif su püskürtme borusu sipariş etmek istiyorsanız, bu sizin için mükemmeldir. you.it hafif, kısa ve kullanımı kolaydır.ve en önemlisi, orijinal mızrağınızdan bile daha iyi çalışır.

Her öğe sadece bir adaptörle birlikte iken, hemen hemen her türlü basınçlı yıkayıcıya sığabilecek birçok su borusu modelimiz var, bu nedenle bu modelin basınçlı yıkayıcınıza uyup uymadığından emin değilseniz, lütfen bize mesaj bırakmaktan çekinmeyin.profesyonel öneri ile size geri döneceğiz.

fotoğraflardaki tüm öğeler pakete dahildir, bu nedenle farklı amaçlar için kullanılacak tamamen 5 farklı püskürtme ucu vardır.

SSS:

S: Bana ulaşmak ne kadar sürer?

C: Normalde parselin size ulaşması 15-20 gün sürer, ancak bazen nakliye sırasında ulaşamayacağımız bir şey için 2 ay (Brezilya 3 ay sürebilir) sürer.Parseli 2 ay içinde almazsanız, parselin kaybolduğu veya başka bir şey olduğu görülürse, bir anlaşmazlık açabilir ve size geri ödeme yaparız.Anlayışınız için umut ve teşekkür ederim.

S: Diğer nakliye yollarını seçebilir miyim?

C: Evet, sipariş verdiğinizde nakliye yollarını seçebilirsiniz.Teşekkür ederim.

S: Geri ödeme almak neden bu kadar uzun sürüyor?

C: Endişelenmeyin, normalde geri ödemeyi geri almak 5-20 iş günü sürer.Değilse, Müşteri Hizmetlerinden yardım istemeniz gerekir.Teşekkür ederim.

S: Parsel üzerinde ne kadar işaretleyeceksiniz?

C: Her zamanki gibi, malları hediye olarak işaretleyemedik.Lütfen dikkat, doğrudan www.drinkcity.com.tr depo tarafından ele alınacak 4 çeşit köpük aparatı vardır, bu yüzden bu parsellere daha düşük bir fiyat koyamadık.İçin teşekkürler understanding.At aynı zamanda, aşağıdaki ülkeler yalnızca gerçek fiyatlar için geçerli olabilir: Avustralya, Endonezya, İsrail, Japonya, Güney Kore, Meksika, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri.

S: İzleme durumu teslimatın başarısız olduğunu gösteriyor, ne yapmam gerekiyor?

C: Bu durum için, parseli yerel postaneden takip numarası ile kendiniz almanız veya oradaki personelden takip etmenize yardımcı olmasını istemeniz gerekebilir. parcel.So rahatsız ettiğim için özür dilerim.

S: İzleme durumu neden uzun süre hiç değişmiyor?

C: Nakliye şirketinin malları takip etmesi ve özellikle mallar farklı nakliye depolarına nakliye altındayken izleme bilgilerini güncellemesi zaman alır.Anlayışınız için umut.

S: Dijital faturayı alabilir miyim?

C: Evet, lütfen bize E-postanızı verin.Sana gönderirdik.Teşekkür ederim.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-12-09

Sağlam görünüyor. Henüz denemeliyim.