Lanpai Diş Ortodonti Paslanmaz Çelik Yuvarlak Tel Düz İyi Esneklik İle 20 Adet Uzunluğu 34 CM

₺264.72 ₺211.77

Güzellik ve Sağlık

sku: w1058

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Ortodontik Diş Telleri
  • Yaş Grubu: Yetişkinler
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Sertifika: CE
  • Malzeme: Maden

Etiketler: ortodontik elastik cımbız, dtc diş aletleri, kek araçları tortowica, duvar çelik tel, tanımsız pantolon, soyut sahte tırnaklar, kalem üfleme diş beyazlatma, çanta diş ortodonti, paslanmaz çelik tel, hint diş

hakkımızda

Ödeme ve Sevkiyat

1. Alipay, Paypal, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Tüm öğeler 3 iş günü içinde sevk edilecektir, abd, kanada, avustralya Rusya ve birleşik Krallık yaklaşık 3 ila 4 hafta gerekir, diğer ülkelere 4 ila 5 hafta gerekebilir , italya brezilya, yunanistan ve diğer küçük ilçelere, 5 ila 6 hafta gerekebilir.Ama bazen gemi bazı özel nedenlerden dolayı yolda gecikebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz, sizin için çözeceğiz.

3. Hızlı kargoya ihtiyacınız varsa, ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

4. Ayrıca, gecikme veya arıza teslimatı bazen farklı gümrük politikalarından kaynaklanır, örneğin, lazer işaretçi bazılarında kabul edilemez countries.So lütfen ödeme yapmadan önce yerel gümrük politikanızı dikkatlice iki kez kontrol edin.Veya, biz herhangi bir arıza teslimat ile ilgili hedef gümrük sorunu sorumlu olmayacaktır.

Dönüşler

1. Sattığımız tüm ürünler fabrika garantisini içerir ,istismar edilen, yakılan ve herhangi bir şekilde hasar gören süreleri kapsamaz.

2. Bir mesaj bırakın lütfen eğer 30 gün içinde öğe almadıysanız, biz postane ile kontrol edecek,ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik öğeyi iade.

3. Arızalı bir öğeniz varsa, gönderiyi aldıktan sonra lütfen 2 gün içinde bizimle iletişime geçin .Tüm iade öğeler orijinal ambalajı ve aksesuarları ile iade edilmelidir.İade edilen ürünleri aldığımızda size para iadesi yapacağız veya sizin için öğeyi değiştireceğiz.

SSS hakkında

1.S: Profesyonel diş ekipmanı tüccarı mısınız?

C: Evet, Çin'deki müşterilerimiz 80000'den fazla kliniktir.

2.S: Paketlerimi almıyorum, ne yapmalıyım?

A: öncelikle www.drinkcity.com.tr mesaj yoluyla bizimle irtibata geçiniz.Size yardımcı olacağız ve işleme sürecimizi denetleyeceğiz link.At aynı zamanda, gönderim adresinizi ve ödemenin başarılı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir.Ayrıca uygunsanız, lütfen yakındaki postaneye danışın.

3.S: Toptan fiyat satabilir misiniz?

C: Evet, siparişiniz 10'un üzerindeyse bir kez ayarlayın.Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

4.S: Ürünün kalite sorunu olduğunda ne yapmam gerekir?

C: kalite sorunu ise.Lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.size 6 aya kadar kalite güvencesi sağlıyoruz.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

2022-07-19

Çok hızlı ve kaliteli geliyorum